**

Мени
Почетна
Историјат
Структура
Турнири
Резултати

Распоред на тренинзи

Натпреварувачи
Контакт
 
Извештаи
2010 година
 
 
 
Активности

СП за кадети и јуниори

13-16.10.2011 Малезија

 

 

 

 

 

 

 




 


 
 

ГЛАВЕН СПОНЗОР

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





 

 

KFM

WKF
 

EKF


WKF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Карате Клуб Металург